Про користь часнику знає кожний і рецепти готування з його допомогою різних блюд відомі людству з античних часів. Сучасна медицина регулярно розкриває нові цілющі властивості цієї запашної рослини й рекомендує його щодня вживати з їжею.
Серед найбільш виражених позитивних ефектів часнику можна назвати стимуляцію серцевої діяльності, посилення травлення й зупинку росту й розмноження бактерій. Він має антисептичні властивості й бореться з різними видами простудних і інших інфекційних захворювань, часто перешкоджає утворенню злоякісних пухлин. На жаль, він протипоказаний людям із хворими нирками й епілепсією.
Часник дійсно по своєму змісту є унікальним продуктом, дарованим природою. Найкраще використовувати молоді цибулини, вони містять більшу концентрацію корисних речовин. Рослину можна додавати практично в будь-які блюда, головне – щоб смак Вас улаштовував. Слід лише уникати вживання часнику в більших кількостях. Все-таки й вітамінів буває занадто багато.
Серед найбільш виражених позитивних ефектів часнику можна назвати стимуляцію серцевої діяльності, посилення травлення й зупинку росту й розмноження бактерій. Він має антисептичні властивості й бореться з різними видами простудних і інших інфекційних захворювань, часто перешкоджає утворенню злоякісних пухлин. На жаль, він протипоказаний людям із хворими нирками й епілепсією.

Немає коментарів:
Дописати коментар